De Melkhoek

Project met 17 sociale appartementen, gelegen aan de toegang tot verkaveling de Melkhoek, langs de ringweg van Turnhout. Aan de noord-westzijde is een twee niveaus hoge open ruimte gelaten als inkomzone - hierdoor kan de circulatie met trappen en lift centraal in het gebouw gesitueerd worden. In de kelder is een gemeenschappelijke stookplaats voorzien. Hernieuwbare energie is opgenomen onder de vorm van zonnepanelen voor warm water. Een combinatie van een genuanceerde gevelsteen en een lichte buitenbepleistering geeft karakter aan de gevels. Carports en fietsenbergingen zijn afgewerkt met houten gevelbekleding. Samen met het appartementsgebouw omsluiten ze een ruime parkeer- en groenzone.

Opdrachtgever De Ark
Locatie Turnhout
Oppervlakte 2.122 m2
Fase Voltooid
Bedrag € 2.183.000
© Sepp van Dun
© Sepp van Dun