Loft Ha Vi

In het Koninklijk Entrepot aan het Willemdok tegenover het MAS verbouwde p.ed architecten een loft. De ruimte werd in eerste instantie ontdaan van zijn vorige inrichting om volledig voor een nieuw ruimtelijk concept te kunnen kiezen. Het interieur werd volledig in detail uitgewerkt tot en met vaste en losse meubilering. Hierbij werd de lichttoetreding over de drie gevels ten volle benut. Bij het binnenkomen maakt de bezoeker kennis met de exotische reisherinneringen van de bewoners. Een drieledige schuifdeur maakt de kamers individueel toegankelijk. Wanneer alle drie de schuifdeuren geopend zijn lopen de kamers in elkaar over en vormen ze één ruimte. Het panoramisch zicht over Het Eilandje wordt versterkt door de vloer in het gedeelte van de eetkamer te verhogen.

Opdrachtgever Particulier
Locatie Antwerpen
Oppervlakte 278 m2
Fase Voltooid
Bedrag _
© tom verstraeten
© tom verstraeten