Woning Sn Ke

De woning is ingeplant langs de voorzijde van het terrein dat gelegen is in landbouwgebied, met achterliggend het bedrijfsgebouw en de gronden waarop de te verhandelen tuinplanten gekweekt worden. Het terrein loopt op vanaf de straat, het zuiden situeert zich vooraan. De woning is langwerpig en werd evenwijdig met de straat ingeplant. De vloer in de woning ligt op het niveau van het terrein aan de achterdeur. In de leefruimte  kijkt men over het groenscherm aan de straat uit over de wijdse velden. Tussen de woning en dit groenscherm is er een privatieve tuin gecreëerd, toegankelijk vanuit de woning via de glazen voorgevel. De raam in de noord –achtergevel is beperkt in hoogte en bestrijkt de volledige breedte van deze gevel. Men heeft vanuit de woning een zicht over het bedrijf zonder in te boeten aan privacy. Geothermie is toegepast als hernieuwbare energiebron.

Opdrachtgever Particulier
Locatie Retie
Oppervlakte 228 m2
Fase Voltooid
Bedrag _
© sepp van dun
© sepp van dun