Woning Mi Va

Een vrijstaande nieuwe woning op een mooi perceel met prachtig uitzicht. Hierdoor is er gekozen om de parkeerplaatsen voor wagens en de tuinberging te situeren vooraan de woning. Hierdoor blijft de tuin helemaal vrij. Onder het verhoogde terras bevinden zich de was –en bergplaats en de technische ruimte. De woning is opgebouwd uit een half verzonken niveau met slaap –en badkamer en met rechtstreeks toegang tot de tuin. Het leefgedeelte is hierdoor een half niveau opgetild ten opzichte van het maaiveld, waardoor het zicht naar het achterliggende landschap optimaal wordt benut. De woning is uitgevoerd in rode gevelsteen, deze vind je terug in de meeste traditionele woningen in de straat. De woning wordt verwarmd en gekoeld door middel van een warmtepomp op geothermie. Deze warmtepomp wordt op zijn beurt gevoed met fotovoltaïsche zonnepanelen.

Opdrachtgever Particulier
Locatie Dessel
Oppervlakte 209 m2
Fase Voltooid
Bedrag _
© sepp van dun
© sepp van dun