Milostraat

Project Milostraat is een sociaal huisvestingsproject met 17 wooneenheden in het centrum van Mol-Millegem, op een perceel van 42 m breed en 106 m diep. Aan de straatkant vervolledigt een gebouw met 7 appartementen het bestaande straatbeeld. De 4 appartementen op het gelijkvloers zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Rechts van het appartementsgebouw vertrekt vanaf de Milostraat een weg tot achteraan het perceel. Links van deze weg bevinden zich 10 rijwoningen, met zuidgerichte tuin. Aan de andere zijde van de weg is ruimte voor parkeren (carports en open parkeerplaatsen). Deze zone vormt tegelijk een visuele buffer tussen de woningen en de tuin van de privé-woning op het aanpalend perceel rechts. Tussen de appartementen en de woningen is een ruime gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. De gebouwen zijn uitgevoerd in een genuanceerde bruine gevelsteen, de hellende daken in antracietkleurige leien.

Opdrachtgever Molse Bouwmaatschappij
Locatie Mol
Oppervlakte 1.598 m2
Fase Voltooid
Bedrag € 2.294.000
© sepp van dun
© sepp van dun