Wannes Peeters
Architect - Bestuurder
Praktijkassistent Universiteit Antwerpen wannes@pedarchitecten.be
Ed Peeters
Architect - Bestuurder
Projectonwikkeling
ed@pedarchitecten.be
Hans Meeus
Architect - Projectleider
BIM Manager hans@pedarchitecten.be
Geert Smets
Burgerlijk Ingenieur
Architect - Projectleider geert@pedarchitecten.be
Evelien De Jong
Architect - Projectleider

evelien@pedarchitecten.be
Nabila Noshin
Architect - Stagiair

nabila@pedarchitecten.be
Yannick Soumoy
Architect - Stagiair yannick@pedarchitecten.be
Angela Franceschin
Architect - Projectleider
angela@pedarchitecten.be
Seppe Peeters
Office Manager
seppe@pedarchitecten.be
big
big(3)
big(2)

Architectuur

PED architecten heeft een duidelijke visie en houding tegenover architectuur. Architectuur is nooit louter functioneel, noch louter enkel mooi. De complexiteit en kwaliteit in projecten zit steeds in de synergie tussen vele paramaters. Een sterk ontwerp combineert steeds esthetische kwaliteit, het functioneel en productieve en is sterk gefundeerd en bouwtechnisch excellent. Daarom kiest p.ed architecten steeds voor een duidelijk concept met een heldere vormgeving.

Expertise

Over de jaren heeft PED architecten veel ervaring opgebouwd als het neerkomt op architectuur, interieurarchitectuur en stedenbouw. Dit toont ook het portfolio van het bureau. Projecten reiken van verbouwing van bestaande woningen tot inbreidingsprojecten met een oppervlakte van circa 4000 m2 tot publieke gebouwen voor verschillende overheden. Deze brede waaier maakt p.ed architecten veelzijdig en expert op vele vlakken.

big(1)

Werkwijze

PED architecten is vlak gestructureerd en voor elke opdracht wordt een projectteam samengesteld. Dit projectteam heeft één projectleider en dit is het direct aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Het projectteam wordt steeds uitgebreid met externe expertise die nodig is om het ontwerpvraagstuk zo precies mogelijk te kunnen beantwoorden. p.ed architecten kan steeds beroep doen op vaste en betrouwbare bouwpartners zoals allerhande ingenieurs, veiligheidscoördinatoren, energie– en duurzaamheidsspecialisten, landschapsarchitecten en dergelijke.

Van A tot Z

Continuïteit en dialoog zijn essentieel in een creatief en productief proces. Erg belangrijk vindt PED architecten het om het proces in zijn volledigheid te doorlopen. Alleen op deze manier is een sterk eindresultaat verzekerd. Productief kan er enkel gewerkt worden wanneer het kernteam steeds op de hoogte is van de vorige stap en een volgende stap reeds in gedachten heeft. Een interne en een gehele dossierkennis is hier van groot belang.