Villa He Me

De bewoners willen zich na een drukke dagtaak op zichzelf terugplooien, zich afzonderen. Privacy is voor hen een belangrijk begrip. De straatzijde van de woning is zuid georiënteerd en praktisch volledig gesloten. De patio in de woning, die een zuid-west oriëntatie heeft, zorgt voor voldoende lichtinval tot ver in de woning. De achtergevel, in tegenstelling tot de voorgevel, opent zich volledig naar de tuin. Om deze tegenstelling open - gesloten kracht bij te zetten, is de volledige achtergevel, in tegenstelling tot de in zwarte gevelsteen uitgevoerde andere gevels, in witte materialen uitgevoerd. In de tuin, direct aansluitend bij de woning, bevindt zich een zwembad met poolhouse.

Opdrachtgever Particulier
Locatie Dessel
Oppervlakte 272 m2
Fase Voltooid
Bedrag _
© sepp van dun
© sepp van dun