Wannes Peeters
Architect - Bestuurder
|
Praktijkassistent Universiteit Antwerpen

Ed Peeters
Architect - Bestuurder
|
Projectonwikkeling

Hans Meeus
Architect - Projectleider
|
BIM Manager

Geert Smets
Burgerlijk Ingenieur Architect - Projectleider
|

Evelien De Jong
Architect - Projectleider
|

Nabila Noshin
Architect - Stagiair
|

Seppe Peeters
Administratief bediende
|
Office Manager

Architectuur

p.ed architecten heeft een duidelijke visie en houding tegenover architectuur. Architectuur is nooit louter functioneel, noch louter enkel mooi. De complexiteit en kwaliteit in projecten zit steeds in de synergie tussen vele paramaters. Een sterk ontwerp combineert steeds esthetische kwaliteit, het functioneel en productieve en is sterk gefundeerd en bouwtechnisch excellent. Daarom kiest p.ed architecten steeds voor een duidelijk concept met een heldere vormgeving.

Expertise

Over de jaren heeft p.ed architecten veel ervaring opgebouwd als het neerkomt op architectuur, interieurarchitectuur en stedenbouw. Dit toont ook het portfolio van het bureau. Projecten reiken van verbouwing van bestaande woningen tot inbreidingsprojecten met een oppervlakte van circa 4000 m2 tot publieke gebouwen voor verschillende overheden. Deze brede waaier maakt p.ed architecten veelzijdig en expert op vele vlakken.

Werkwijze

p.ed architecten is vlak gestructureerd en voor elke opdracht wordt een projectteam samengesteld. Dit projectteam heeft één projectleider en dit is het direct aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Het projectteam wordt steeds uitgebreid met externe expertise die nodig is om het ontwerpvraagstuk zo precies mogelijk te kunnen beantwoorden. p.ed architecten kan steeds beroep doen op vaste en betrouwbare bouwpartners zoals allerhande ingenieurs, veiligheidscoördinatoren, energie– en duurzaamheidsspecialisten, landschapsarchitecten en dergelijke.

Van A tot Z

Continuïteit en dialoog zijn essentieel in een creatief en productief proces. Erg belangrijk vindt p.ed architecten het om het proces in zijn volledigheid te doorlopen. Alleen op deze manier is een sterk eindresultaat verzekerd. Productief kan er enkel gewerkt worden wanneer het kernteam steeds op de hoogte is van de vorige stap en een volgende stap reeds in gedachten heeft. Een interne en een gehele dossierkennis is hier van groot belang.