Groep Verbruggen

De Groep Verbruggen heeft vele activiteiten. Om al deze activiteiten leiding te geven werd een nieuw bedrijfsgebouw opgericht. Dit hybride gebouw bestaat uit hoogwaardig ingerichte kantoren, vergaderzalen, sociale ruimten, archief. Door in te spelen op het hellend terrein wordt de kelder als een evenwaardige verdieping ervaren. Achteraan het gebouw bevindt zicht de opslaghal voor de dagdagelijkse activiteiten van de firma. Op het tweede niveau is een bedrijfswoning voorzien met ruim terras, sauna en jacuzzi. Het gehele complex is ontworpen volgens BEN-principes, BEN staat voor “bijna-energie-neutraal”. De voorzieningen hierin bestaan uit een geothermische warmtepomp en fotovoltaïsche cellen die geïntegreerd zijn in de dakhuid.

Opdrachtgever Ruverba bvba
Locatie Mol
Oppervlakte 2.728 m2
Fase Voltooid
Bedrag _
© sepp van dun
© sepp van dun