Sint-Theresiastraat

Zelfstandig begeleid wonen met hulp op maat. Dit project is een uitbreiding van het project “Postelarenweg”. Ook dit project heeft het perspectief om er levenslang te wonen, allen zijn aangepast aan rolstoelgebruik met voldoende draairuimte en zonder dorpels. Alle wooneenheden worden efficiënt en centraal omsloten door een passerel. Ook deze bewoners mogen gebruik maken van het gemeenschapsgebouw van project “Postelarenweg”. Deze uitbreiding beschikt over een eigen gemeenschappelijk en gecentraliseerd technisch lokaal in de kelder. Verder zijn is het project uitgerust met een zonneboilerinstalletie op het dak van de gemeenschappelijke ruimte.

Opdrachtgever Molse Bouwmaatschappij
Locatie Mol
Oppervlakte 990 m2
Fase Voltooid
Bedrag € 1.353.000
© sepp van dun
© sepp van dun