Zilvermeer Zilverbos

Taverne het Zilverhof werd verbouwd waarbij de isolatieschil langs buiten werd aangebracht. De kelderverdieping is zichtbaar gemaakt en een onderdoorgang –short cut- met de camping werd gemaakt. De hier gesitueerde hobbyruimtes voor de camping-bewoners krijgen nu volop daglicht. Er werd een klein podium gecreëerd met zitplaatsen, overdekt met een velum.

Het nieuwe kassagebouw met de berging voor de go-carts, interventieboot en publiek toilet is enkel bereikbaar via een brug. Deze brug geeft organisatorisch de oplossing voor het samenbrengen van al de voorziene activiteiten. Het hoger gelegen kassagebouw heeft hierdoor ook een overzicht over al deze activiteiten.

Opdrachtgever Provincie Antwerpen
Locatie Mol
Oppervlakte _
Fase Voltooid
Bedrag _
© Sepp Van Dun
© Sepp Van Dun