Museum Mayer van den Bergh

p.ed architecten, Schenk Hattori Architecture Atelier en Origin ontwierpen samen met de ambitie om het huidige Museum Mayer van den Bergh en de historisch waardevolle aanpalende woning Hof van Arenberg te verbinden. Het wedstrijdontwerp voor de uitbreiding, renovatie en restauratie van Museum Mayer van den Bergh vertrekt vanuit de houding om van de intrinsieke kwaliteiten van de gebouwen te vertrekken en zo een nieuw geheel te maken.

Opdrachtgever AG Vespa
Locatie Antwerpen
Fase Wedstrijd
Bedrag _
interieurzicht van de vroegere Bibliotheekzaal - bron: Beeldbank SA
interieurzicht van de vroegere Bibliotheekzaal - bron: Beeldbank SA
doorsnede
doorsnede
parcours
parcours
ontwerp van de binnentuin door Jan Minne
ontwerp van de binnentuin door Jan Minne
© Schenk Hattori AA - Origin - p.ed
© Schenk Hattori AA - Origin - p.ed