big
gallery(2)
gallery(1)
gallery(3)
gallery(4)
gallery(5)
gallery(6)

Loft in het Koninklijke Entrepot

Loft Ha Vi bevindt zich in het Koninklijke Entrepot een het Willemdok tegenover het MAS en werd verbouwd door PED architecten. Om voor een nieuw ruimtelijk concept te kunnen kiezen werd de ruimte volledig ontdaan van zijn vorige inrichting. Het interieur werd hierna gedetailleerd uitgewerkt tot en met de vaste en losse meubilering. De lichttoetreding over de 3 ter beschikking gestelde gevels werd hierbij ten volste benut. Bij het toetreden tot de loft komen de bezoekers in aanraking met de exotische reisherinneringen van de bewoners. Een driedelige schuifdeur zorgt ervoor dat de kamers individueel toegankelijk gemaakt worden. Wanneer alle drie de schuifdeuren open staan lopen de kamers in elkaar open en vormen ze samen één grote ruimte. Het panoramische zicht over het Eilandje wordt versterkt door de vloer te verhogen in het deel van de eetkamer.

Opdrachtgever _______
Locatie Antwerpen
Fase A asbuilt
Bedrag €___