big

De tweede fase bevatte de volledige herinrichting van de infrastructuur van het centrum, de verbouwing van Taverne het Zilverbos en een nieuw kassagebouw. De volledige infrastructuur van het centrum werd vernieuwd; riolering, bruggen, bestrating, openbare verlichting, straatmeubilair. Er kwam een nieuw en ruimer stadsplein met een groot podium waarboven een velum. Een nieuwe mini-golf, go-cartcircuits, aanlegsteiger voor boot en waterfietsen. Taverne het Zilverhof werd verbouwd waarbij de isolatieschil langs buiten werd aangebracht. De kelderverdieping is zichtbaar gemaakt en een onderdoorgang –short cut- met de camping werd gemaakt. De hier gesitueerde hobbyruimtes voor de camping-bewoners krijgen nu volop daglicht. Er werd een klein podium gecreëerd met zitplaatsen, overdekt met een velum.

Het nieuwe kassagebouw met de berging voor de go-carts, interventieboot en publiek toilet is enkel bereikbaar via een brug. Deze brug geeft organisatorisch de oplossing voor het samenbrengen van al de voorziene activiteiten. Het hoger gelegen kassagebouw heeft hierdoor ook een overzicht over al deze activiteiten.

gallery
gallery(1)
gallery(2)
gallery(3)
gallery(4)

Renovatie administratief gebouw, aanleg infrastructuur en kassagebouw en renovatie horecazaak Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer

In een eerste fase werden de losstaande gebouwen van het administratief gebouw tot één geheel samengebracht. De architectuur van de gebouwen, daterende uit de jaren 1950, is ten volle gerespecteerd en opgelost met een eigen isolatieconcept. De koppelingen tussen de gebouwen zijn uitgevoerd in een staalskelet, hoger en duidelijk anders van vormgeving en materialisatie.

Opdrachtgever _______
Locatie Mol
Fase A asbuilt
Bedrag €___