big
gallery(2)
gallery
gallery(6)
gallery(12)
gallery(11)
gallery(14)
gallery(13)

Nieuwbouw eengezinswoning in een verkaveling

Woning Te Bi is een vrijstaande woning in een recente verkaveling te Turnhout. Vooraan wordt de woning voorzien van een carport waar twee wagens kunnen staan. Vanuit de carport kan men aan de buiten- en fietsenberging. Deze zijn eveneens bereikbaar vanuit de woning zelf. Het was een belangrijke ambitie om voldoende zonlicht in de woning op te nemen. Om dit te verwezenlijken is er bijvoorbeeld een patio gecreëerd tussen de badkamer en slaapkamer. Zo wordt er natuurlijk daglicht binnengehaald zonder in te boeten in privacy. De leefruimte is een dubbelhoge ruimte die wordt gekenmerkt door een raam over de volledige hoogte in de achtergevel. Op de verdieping bevindt zich de hobbyruimte die visueel in contact staat met de leefruimte via een glazen wand. Op de verdieping bevinden zich ook nog twee kinderkamer en een kleiner badkamer. Zowel de leefruimte als hobbyruimte worden voorzien van een lichtstraat die afgesloten kan worden met een screen tegen oververhitting. Achteraan de woning is een luifel voorzien die het terras deels overdekt. Zo kan er ook bij minder mooi weer buiten gezeten worden. De woning wordt verwarmd en passief gekoeld door middel van een warmtepomp. De elektriciteitsvoorziening gebeurt door fotovoltaïsche zonnepanelen.

Opdrachtgever _______
Locatie Turnhout
Fase A asbuilt
Bedrag €___